Založ si blog

Ľudské zvieratká

Niekedy si pripadám, že žijem v džungli. Zvieratám sa občas podobáme natoľko, že mi to príde akoby sa každý jedinec vyvinul z odlišného druhu živočícha. Všetci sa tu hemžíme v húfoch, niektorí v stádach, iní v rojoch. Vládnu nám gorily a finanční žraloci. Naháňame sa za potravu, ktorá sa naháňa za potravou, ktorá sa naháňa za potravou, ktorá sa…
Male ryby sú tu nato, aby sa tie väčšie mali z čoho napapkať. Tie malé plávajúce potvory si zas pochutnajú na planktóne. V niektorých vodách, v nočných hodinách, stretneš pirane, ktoré ťa v tom lepšom prípade oberú o tvoje úlovky. V tom horšom… Všetci sa oháňajú nejakými zákonmi ale platí iba jedine: silnejší, rýchlejší a majetnejší vyhráva. Šedé myši ticho súhlasia, iba levi sa stavajú na odpor. Šelmy vycítia najslabší článok veľmi rýchlo. Milé kostolné myši, odpočívajte v pokoji. Poďakovanie patri aj krysám, ktoré sa za kúsok syra s radosťou podpísali na vašej poprave. Bohužiaľ, svine sa nájdu všade… nie iba v chlieve. V dnešnej dobe stretneš somára takmer na každom kroku. Polovicu si osedlala nejaká sliepka, ďalšiu zas iný somár. V západných krajoch pribúda slonov a chystajú sa nás všetkých udupať. Ti so sokolím zrakom si to všimli včas a skryli sa v korunách stromov. Ovce následovali dav a chameleóny sa prispôsobili. Touto zdatnosťou sa nemôžu chváliť lososy a pstruhy, ktoré radi plávu proti prúdu. Supy ticho krúžia nad týmto všetkým a čakajú na správnu príležitosť. Hyeny nemajú čas… tak idú rovno na vec. Nikto nemá rad otravný hmyz, ktorí krúži okolo potravy, hlavy alebo poprípade samičky. Hm, blbý pocit, ako keď ti niekto nasadí chrobáka do hlavy. Etické princípy a morálne zásady sú pre hovädá neznámymi pojmami. Stačí však urobiť mačacie oči a miesto pod psom, sme zrazu na koni. No a po tom všetkom čo robia oni, mi tá krava povedala, že som had. Život je pes,ale keď suka dá… tak pes berie(slušná verzia). Alebo som to zle pochopil?
kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1406x
Priemerná čítanosť článkov: 1406x

Autor blogu

Kategórie

Archív